Ратне: вирішували, хто отримає довгостроковий кредит на житлове будівництво

24 Листопада 2018, 10:49
Ратне: вирішували, хто отримає довгостроковий кредит на житлове будівництво 1431
Ратне: вирішували, хто отримає довгостроковий кредит на житлове будівництво

Заступник голови Ратнівської районної державної адміністрації Сергій Матвійчук провів засідання районної комісії з відбору претендентів та встановленню черговості на отримання пільгових довгострокових кредитів у Районній програмі підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2012-2017 роки.

Реалізація обласної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» визначається як один із головних напрямків діяльності органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у сфері соціального розвитку регіону. Кошти в рамках програми спрямовуються на будівництво, реконструкцію та купівлю житла сільським жителям, його газифікацію та електрифікацію. Про це повідомляють у відділі внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Комісія вирішила: включити у списки претендентів для отримання кредиту через цільову програму «Власний дім» жителів селища Ратне, сіл Краска, Гірники.

На засіданні комісії на чергу для отримання кредиту поставлено трьох жителів району – із селища Ратне, сіл Здомишель та Жиричі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром