Ратне планують сполучити асфальтованою дорогою із курортним Шацьком

05 Листопада 2018, 16:30
Ратне планують сполучити асфальтованою дорогою із курортним Шацьком 2246
Ратне планують сполучити асфальтованою дорогою із курортним Шацьком

Дорогу із Ратного до Шацька, через Старовижівський район, планують заасфальтувати.

Про це журналістам Район.Шацьк розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Валентин Цьось під час одного зі своїх візитів в Шацький район.

Ця дорога сполученням Шацьк-Прип’ять-Любохини-Дубечно-Ратне протяжністю майже 58 км зараз знаходиться в управлінні Департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА.

Наразі Шацька селищна рада розробила свою частину проектно-кошторисної документації, вартість якої становить 200 тисяч грн. Проектно-кошторисна вартість будівництва асфальтованої дороги протяжністю 20 км, яка сполучатиме Шацьк до кордону зі Старовижівським районом, становить більше 60 мільйонів грн.

Як відзначив Валентин Цьось, аналогічну документацію розроблятимуть Старовижівський та Ратнівський райони на свої частини дороги.

Далі обласна адміністрація визначатиме, за які кошти будуватимуть дорогу. ЇЇ будівництво планують розпочати вже у 2019 році.

Читайте також: Ратнівський район: збудують дороги за понад сім мільйонів гривень

Дорога Ратне-Шацьк
Дорога Ратне-Шацьк

Коментарі
05 Листопада 2018, 20:10
Як завжди буде дерибан ,а не дорога. Що заважає Шацькому і Ратнівському району зробити 25 км.дороги з Заболоття,через Гуту до Мельник,так як це зробили сусіди білоруси з Сушитниці до Дрочава?
05 Листопада 2018, 20:17
Хотів би звернутися до бовдурів,що звуть себе керівництвом району. Перш ніж закопати мільйони народних (не ваших) грошей в так-званий асфальт проїдьтесь по дорозі Сушитниця-Дрочаво(РБ).
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром