Іменини на районі: «шкільний ветеран» із Сілець відзначає своє 64-річчя

05 Листопада 2018, 08:17
На фото Микола Бенедисюк зі своїми ученицями 1944
На фото Микола Бенедисюк зі своїми ученицями

Старший учитель математики та фізики НВК Сільце Микола Васильович Бенедисюк, який працює у школі понад 40 років, святкує свої іменини, з чим ми його щиросердечно вітаємо.

Микола Васильович – педагог за покликанням. Викладання стало його життям і нероздільно зв'язане з ним. Цей привітний учитель завжди вміло і коректно дає поради, робить зауваження, підтримує та підказує. Також Микола Васильович на власному прикладі навчає не тільки учнів, а й молодих вчителів.

«Миколо Васильовичу! Вітаємо Вас Днем народження. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Бажаємо добробуту, миру, злагоди, творчих злетів, нових ідей, натхнення у вашій нелегкій, але дуже важливій праці. Нехай оминають вас життєві негаразди! Добра і щедрих подарунків долі!» – долучаються до привітань вітання колеги по роботі.

Якщо ви бажаєте привітати ваших рідних, близьких чи друзів, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected], і дорогі вам люди отримають гарний сюрприз на Район.Ратне від вашого імені!

Коментарі
06 Листопада 2018, 01:21
Які умови розміщення привітання?
06 Листопада 2018, 01:21
Які умови розміщення привітання?
06 Листопада 2018, 02:25
Привітання на Район.Ратне нині безкоштовні)
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром