Ратнівщина: повідомили про роботу «мобільного соціального офісу»

03 Листопада 2018, 09:40
Ратнівчан повідомили про роботу «мобільного соціального офісу» 2731
Ратнівчан повідомили про роботу «мобільного соціального офісу»

Протягом жовтня «мобільний соціальний офіс», у складі спеціалістів управління соціального захисту населення, провів виїзний прийом громадян у семи селах району.

Із 3 жовтня у с. Кортеліси та с. Височне, 10 жовтня – у с. Велимче та с. Датинь, 19 жовтня – у с. Річиця та с. Щедрогір, 31 жовтня – у с. Жиричі. Усього прийняли документи від 377 сімей Ратнівщини, – про це інформує управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

У ході роботи спеціалісти управління провели співбесіди з населенням, надавали консультації щодо порядку призначення житлових субсидій з врахуванням змін, внесених Постановою КМУ від 27 квітня 2018 року №329.

З метою підвищення рівня інформованості та надання соціальної підтримки населенню безпосередньо за місцем проживання з початку року провели 33 виїзди «мобільного соціального офісу», на якому прийнято 4094 заяви, в тому числі 2224 заяви на «монетизацію». Робота мобільного соціального офісу продовжується. На листопад заплановані виїзди у села Гірники, Заброди, Видраниця, Замшани.

Довідково:

Робота спеціалістів «мобільного соціального офісу» забезпечує в межах своїх повноважень реалізацію державної політики соціального захисту населення та сприяє покращенню соціального обслуговування та надання соціальної підтримки населенню шляхом обслуговування безпосередньо за місцем проживання громадян.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром