На Ратнівщині іномарка врізалася в трактор

30 Жовтня 2018, 16:00
На Ратнівщині іномарка врізалася у трактор 2280
На Ратнівщині іномарка врізалася у трактор

У Волинській області за добу в ДТП травмувалися шестеро людей.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

За минулу добу, 29 жовтня, до поліції Волині надійшло 18 повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди, п'ять із яких з потерпілими. Травми отримали шестеро людей.

У місті Ковель внаслідок зіткнення «Volkswagen» та «Chevrolet Aveo» травмувався 35-річний місцевий житель, водій одного з транспортних засобів.

У Луцькому районі поблизу села Сирники, на автодорозі Луцьк-Ковель, «Chevrolet Aveo» зіткнувся з легковиком «ВАЗ», а у Ратнівськму районі «Chevrolet Niva» врізалася в трактор. Внаслідок ДТП травми отримали двоє волинян, їх госпіталізували.

Цього ж дня, в обласному центрі Волині та у Володимирі-Волинському у результаті автопригод постраждало троє пішоходів, їх також госпіталізували.

За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Поліція Волині вкотре звертається до громадян – порушення правил безпеки дорожнього руху тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність, недотримуючись цих правил, ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих.

Читайте також: Ратне: нетверезий чоловік травмував трьох пішоходів

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром