Як у ратнівській школі пропагували боротьбу з работоргівлею. ФОТО

26 Жовтня 2018, 13:15
У ратнівській школі пропагували боротьбу з работоргівлею 4425
У ратнівській школі пропагували боротьбу з работоргівлею

У «ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. Миколи Заліпи» селища Ратне учням роз'яснювали як протидіяти торгівлі людьми та не стати жертвою работоргівлі.

Шкільна бібліотекарка оформила викладку літератури, а вчителька образотворчого мистецтва. провела конкурс стінівок «Торгівля людьми –проблема ХХІ століття». Про це пишуть на сайті навчального закладу.

Учнівське самоврядування та педагог-організатор Олена Брей розробили та розповсюдили тематичні буклети «Будь обережний! Жертвою торгівлі може стати кожен», спільно з класоводами провели бесіду з учнями початкових класів та створили дерево добра «Ні – торгівлі людьми!», під час перерв організували  перегляд соціальних відеороликів із протидії торгівлі людьми.

На годинах класного керівника школярі переглянули фільми «Життя на продаж», «Небезпеку видно не одразу». Соціальний педагог Юхимчук О.Б, психолог школи Кіперчук Ю.А провели тренінгове заняття із програми  виховної роботи з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»  та  анкетування «Торгівля людьми – найжахливіша форма злочинності».

Проведення акції
Проведення акції

Скажемо ні работоргівлі
Скажемо ні работоргівлі





2
Першокласники зі своєю вчителькою
Першокласники зі своєю вчителькою

Читайте також: У Домановому розповідали, як не стати жертвою работоргівлі

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром