У Ратному вшанували учасників бойових дій на території інших держав.ФОТОМОМЕНТИ

25 Лютого 2020, 13:41
1202

У районному будинку культури відбувся тематичний захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31 річниці виведення військ з Афганістану.

Урочистості провели у понеділок, 24 лютого. Про це повідомляє головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності апарату ратнівської райдержадміністрації.

В урочистостях взяли участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, воїни-інтернаціоналісти, учасники АТО, керівники окремих установ, організацій.

До присутніх винуватців зібрання, усіх, кому судилося пройти пекло бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети звернувся перший заступник голови районної державної адміністрації Євген Савлук. Євген Петрович подякував воїнам-інтернаціоналістам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку, вірність військовому обов’язку та активну життєву позицію. Побажав міцного здоров’я, добробуту, довгих років життя, достатку та миру

За мужність і відвагу, виявлені під час виконання військового обов’язку, та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав посадовець оголосив подяки голови райдержадміністрації та вручив подарункові сертифікати Миколі Головчику, жителю с. Тур; Василю Гечу, жителю с.Велимче; Миколі Дордюку, жителю с.Кортеліси.

Привітали учасників дійства керуюча справами районної ради Віра Чернуха, Ратнівський селищний голова Володимир Кулик, голова районної організації Спілки ветеранів Афганістану України Сергій Філіпчук.

Художні номери тематичного заходу продемонстрували учасники художньої самодіяльності та аматори районного будинку культури. Про суворі воєнні роки для присутніх в залі також заспівали воїни – афганці.



















Читайте також: У Ратному вшанували пам'ять невинно вбитих на Майдані шість років тому.ФОТО

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром