Етноархітектура та природа Ратнівського краю в об’єктиві волинського фотографа.ФОТО

12 Лютого 2020, 08:21
2254 Джерело: Сергій Палько

Волинський фотограф Сергій Палько поділився неймовірними світлинами Ратнівського краю.

Фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Вечори, етноархітектура сіл та хуторів, мальовничі пейзажі озер – все це можна побачити на вражаючих світлинах від Сергія Палько. Чоловік, разом зі своїм сином й товаришем мандрував Прип’ятським Поліссям та зазнімкував красу природи Ратнівщини.

«На днях з товаришем і сином здійснив подорож автомобілем під білоруський кордон. Робили піші екскурсії селами, хуторами, озерами... Ночували біля вогню в першу ніч в лісі між Бродами і Теребовичами, в другу - на березі озера Оріхове біля села Залисиця», – пише Сергій.

Мандрівники побували у таких селах: Гірники, Самари, Вижично, Залисиця, Річиця, Теребовичі, Межисить, Оріхове, Боровуха, Підгір’я, хутір біля Самарів, хутір між Самарами та Оріховим, Окачеве, хутір біля Окачевого, Піски, Щедрогір, Мале Оріхове, Козовата, Залюття, хутір Грушка, Броди, Головище, хутір Радянка, Щедрогір, Якушів, Березники, Головище, Бородятине, Заброди.

«В половині з цих сіл я був вперше. Погода була майже весь час сонячна. Вночі світив повний місяць. Температура вночі була -4...-7С. Чай, відставлений від вогню, швидко замерзав», – зазначив фотограф.

Також на світлинах можна побачити озера: Оріхове, Радожич, Річицьке, Лука Засвяте, та річку Прип’ять, яка протікає біля Щедрогору.











































































































 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024