У Ратному засяяла головна ялинка району.ФОТО

27 Грудня 2019, 13:47
2811

У райцентрі Ратне яскравими вогнями засвітилися новорічна ялинка.

Урочисте відкриття відбулося у четвер, 26 грудня. На свято зібралися представники влади, трудових колективів, громадських організацій та чимало молоді й дітей.

Святкове дійство відкрила ратнівчанка, котра грала роль відомої телеведучої Каті Осадчої.

До вітального слова запросили селищного голову Ратного Володимира Кулика.

Володимир Миколайович вручив подяки та подарунки: Максим Приймачук, голова житлового кооперативу «Рать»; Ростислав Боровський, директор Ратнівського міжгосподарського спеціалізованого лісогосподарського підприємства; Софія Харлампович, учениця 11 класу школи-гімназії смт Ратне; Мальчук Петро, депутат Ратнівської селищної ради; Валентина Борзовець, заступниця редактора редакційно-видавничого комплексу «Ратнівщина»; Василь Маринчук, житель селища Ратне, учасник АТО; Валентина Савчук, соціальна працівниця територіального центру; Юлія Богданова (ратнівчанка отримала подяку за перемогу у номінації «Найкращий грибник селища Ратне 2019»)

Чудове новорічне дійство та тематичні пісні підготували працівники районного будинку культури. Зокрема, на свято завітали місцеві «зірки», такі як Олег Винник, Оля Полякова, Тіна Кароль Дзідзьо.

Після нагородження та співів, Дід Мороз роздавав усім слухняним дітям цукерки.

Згодом засяяла новорічна ялинка. Наприкінці заходу, кожен охочий міг долучитися до хороводу навколо святкового дерева.

























 

ФОТО: Марія СИДОРУК

Читайте також: 

Коментарі
27 Грудня 2019, 16:20
Чому не написали про феєрверки які запускалися, в той час коли в Україні їх запуски заборонені! Кого накажуть за це порушення, напишіть щоб громадяни бачили верховенство закону, а не забаганки посадовців з плюванням на закони
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39