Пошук через смарт-додаток та мандрівка до найкращої школи: як у Забродах відзначили День знань. ФОТО

03 Вересня 2019, 08:15
1741

В опорному закладі освіти НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок» села Заброди урочисто розпочали новий навчальний рік.

Зранку, на шкільному подвір’ї було досить людно. Чимало забродівців, вчителів, школярів у вишиванках та з квітами прийшли до навчального закладу, аби відзначити День знань.

Ведучі свята привітали усіх гостей шкільного свята із настанням осені, а учнів із закінченням канікул та початком нового навчального року.

Згодом, на урочисту лінійку запросили наймолодших учнів – першокласників. Цьогоріч до першого класу у Забродах пішло 24 дитини.

Зі святом першачків привітала їхня вчителька – Ірина Шум.

Ірина Василівна ласкаво запрошувала дітей до школи та запевнила як батьків, так і своїх учнів, що хвилюватися не варто:

«Ми йдемо не просто в школу, а в Нову Українську Школу!» – зауважила вчителька.

Традиційно, відкриття свята знаменувало звучання Державного Гімну України та підняття українського двоколору.

Згодом, до вітального слова ведучі запросили випускників, адже для них це останній першовересень. Одинадцятикласники подякували своїй першій вчительці за те, що вона їх виховувала та на знак вдячності вручили подарунок.

Після виступу старшокласників, звучало вітальне слово від сільського голови села Заброди Миколи Калачука.

Згодом усі присутні почули дзеленчання першого дзвоника, після чого батьки першокласників повели їх до класу. Однак свято на цьому не завершилося.

Учні та гості свята мали можливість поспостерігати за перформансом, який підготував колектив школи. Директор навчального закладу Роман Тарасюк та його помічниця Любов Борзовець за допомогою пошукового смарт-додатка у телефоні віднайшли найкращу школу – Забродівську, аби згодом вирушити у мандри.

Таким чином, присутні на святі могли побачити як вчительки та вчителі, використовуючи при цьому тематичні декорації, розповідали про свої предмети у віршованій формі та закликали учнів прагнути до знань.

Наприкінці урочистостей, пролунав гімн України у виконанні музичного керівника навчального закладу. Опісля настановчого слова від директора школи, учні вирушили на уроки.

Читайте також: У ратнівських школах пролунав перший дзвоник. ФОТО



















































 

Марія СИДОРУК

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром