Ратнівська школа відзначила 70-річний ювілей. ФОТО

12 Травня 2019, 13:02
3176

Ратнівська НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №1 - гімназія ім. Василя Газіна» відзначила 70 років від дня свого заснування.

На святкування зібралися очільники району, керівники, педагоги, учні, випускники навчального закладу. Про це пише відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації

Перед початком святкового заходу директор школи Катерина Власюк запропонувала голові районної державної адміністрації Андрію Харламповичу та голові районної ради Михайлу Макаруку урочисто перерізати стрічку до нового музею історії школи.

Під час свята Андрій Адамович привітав педагогічний та учнівський колективи з ювілейною датою навчального закладу. Він зазначив, що його життя тісно пов’язане саме із цими стінами. Свого часу він навчався тут, а згодом і працював. Тут, на даний момент, здобувають середню освіту двоє його дітей.

Подякував також усім, за те, що школа має високий творчий потенціал, вирізняється відповідальністю та вимогливістю вчителів. Від заснування і на сьогоднішній день всі, хто тут працював і працює вкладають в роботу своє серце і душу.

«Я вітаю вчителів, учнів та їх батьків з цією знаменною подією. Бажаю учням, щоб в школі отримували не тільки знання, але й навчалися тут по-справжньому любити свій рідний край, свою неньку Україну. Яку б дорогу ви не обрали в житті - крокуйте по ній гідно, високо несіть той вогонь знань і добра, який запалили у ваших серцях вчителі.

Висловлюю слова подяки педагогам, які повністю віддають себе вихованню підростаючого покоління, і незважаючи на всі труднощі та складності сьогодення, роблять так, щоб наші учні отримували найкращі знання і найкраще виховання. Щира вам вдячність за безцінний вклад у дитячі серця, а отже, і в майбутнє України», – зазначив Андрій Харлампович у зверненні до вчителів.

Гості свята мали можливість побачити фотоколаж із випускниками та учнями школи, зробити пам'ятні знімки у тематичній фотозоні фестибюлю, відвідати музей історії навчального закладу. Зокрема, кожен охочий міг подивитися святковий концерт, який підготували вчителі та учні НВК.




























Читайте також: Як у Забродах провели День цивільного захисту. ФОТО

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024