Відкриття нового приміщення, ігри та святковий куліш: як у Ратному відзначили День лісівників

17 Вересня 2018, 17:10
3564

У суботу, 15 вересня, на Ратнівщині відзначали День працівників лісового господарства.

Святкування розпочалося із відкриття нового приміщення адмінбудівлі державного підприємства «Ратнеагроліс», кафе «Калина», а згодом урочисті святкування в парку селища. Про це пише відділ внутрішньої та інформаційної політики Ратнівської райдержадміністрації.

Лісівники Ратнівщини по-особливому відзначили професійне свято. Насамперед відбулось урочисте відкриття нової контори ДП СЛАП «Ратнеагроліс» та кафе «Калина». Поважні гості ¯ заступник голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар, начальник ВОУЛМГ Олександр Кватирко, радник голови облдержадміністрації Валерій Криворог, голова Ратнівської райдержадміністрації Андрій Харлампович, голова селищної ради Володимир Кулик, директори підприємств «Ратнівське ЛМГ» та «Ратнеагроліс» Микола Мельник і Олег Павляшик привітали усіх присутніх з подією та здійснили церемонію перерізання стрічки.

Володимир Бондар подякував керівництву лісгоспів і всім працівникам за титанічну роботу та підкреслив, що всі лісівники, без винятку, є державниками, які працюють на благо наших лісів та держави.

Потому усі події дня перенеслись у парк культури та відпочинку селища, де й відбулась урочиста частина святкування професійного дня, яка зібрала лісівників, їх родин, гостей та небайдужих ратнівчан. 

Вражали лісівники виставками продукції, виробів з дерева, опудала диких звірів, меду та похідних продуктів, насіння деревних порід та лісових насаджень. А любителям фотознімкування облаштували тематичні фотозони. Для гурманів – смачний куліш, шашлики та запашний трав’яний чай.
Численні нагороди, щирі слова подяки та привітання лунали в той день зі сцени парку. 

Відтак голова райдержадміністрації Андрій Харлампович привітав усю велику родину лісівників Ратнівщини:

«Хочу перш за все привітати та низько вклонитись ветеранам лісової галузі. Саме завдяки вашій праці, досвіду та вмілому ставленню до лісу наші лісові масиви збережені для теперішнього покоління та покоління прийдешнього. Переконаний, що кожен працівник лісових господарств продовжує цю традицію.

Щиро вітаю усіх з професійним святом, міцного здоров’я, затишку в родинах, підтримки і розуміння в колективах та сім’ях, адже ви насправді виконуєте колосальні завдання, які перед нами сьогодні ставить держава та життя».

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток лісогосподарського виробництва та з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу голова райдержадміністрації вручив Почесні грамоти:

  • Кушу Петру Яковичу, майстру лісу Ратнівського лісництва Державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Ратнеагроліс»;
  • Солов’ю Миколі Івановичі, помічнику лісничого Турського лісництва Державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Ратнеагроліс»;
  • Івлєву Борису Володимировичу, майстру лісу Заболоттівського лісництва Державного підприємства «Ратнівське лісомисливське господарство»;
  • Панасюку Сергію Сергійовичу, водію на вивезенні лісу Гірниківського лісництва Державного підприємства «Ратнівське лісомисливське господарство».

Працівники відділу культури райдержадміністрації, лісові рейнжери шкіл №1 та №2 смт Ратне, учні села Броди, вихованці спортивного клубу «Герць» та естрадно-духовий оркестр «BRASS-BAND» подарували святкове дійство, створивши неповторну атмосферу свята. 








































Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024