Архів новин за 20 Червня 2022

23:06
Сто сімнадцяту добу триває героїчне протистояння українського народу проти російської повномасштабної агресії. Журналісти Район.in.ua збирають актуальну інформацію з офіційних джерел про розвиток подій щодо війни росії проти України.
20:06
Більшість світових лідерів засуджують повномасштабну агресію росії проти України та надають допомогу для захисту нашої держави. Видання Район.in.ua збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на повномасштабну війну росії.
20:06
«Досить говорити мовою окупанта», «наші хлопці там гинуть, а ви тут відсиджуєтеся», «це все через вас». Все частіше такі звинувачення можна почути з уст лучан до людей, які через повномасштабне вторгнення росії, були змушені переїхати на західну Україну.
19:06
Верховна Рада України 20 червня ухвалила ратифікацію Стамбульської конвенції. Як голосували нардепи поіменно
18:06
Волинські волонтери, яких об’єднала інвестиційна група VolWest Group, продовжують працювати у різних сферах, допомагаючи українцям. Разом вони організували «Волонтерський VolWest Hub». Одним із базових напрямків є навчання з тактичної медицини.
17:06
Ппід час засідання Ради оборони Волинської області ще раз обговорили з військовими можливість для місцевого населення Камінь-Каширського та Ковельського районів відвідувати лісові масиви для збору дикоросів.
16:06
Мешканців Ратнівської громади просять не залишати після себе сміття у заборонених місцях
16:06
У селищі Ратне притягнули до адміністративної відповідальності чоловіка, котрий ловив рибу сіткою на озері Довге
16:06
В Україні запустили радіо Chervona Kalyna, в ефірах якого розповідатимуть про українську музичну культуру та історії сучасних українців.
16:06
Найбільше підприємство Ратнівського краю розпочало збір жита на заготівлю силосу
15:06
У Ратнівській центральній районній лікарні можна скористатися послугами медичної реабілітації з ураженням нервової системи та реабілітації немовлят і дітей перших 3 років
15:06
На березі озера Святе села Чевель Старовижівської громади провели відкритий турнір з пляжного волейболу «Чевель − 2022».
15:06
У Ратному притягнули до адміністративної відповідальності чоловіка, котрий їздив на скутері напідпитку
15:06
Ратнівські рятувальники застерігають краян про безпеку відпочинку на воді
14:06
У Ратному судили жителя села Видраниця, котрий украв кілька колод сосни, що належать «Ратнівському ЛМГ»
14:06
Суддя Ратнівського районного суду Волинської області Ольга Фазан розглянула справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, котрий ловив рибу у нерестовий період
13:06
Стамбульська конвенція – це міжнародна угода, що визначає зобов‘язання держав із захисту жінок від насилля, а також захисту і жінок, і чоловіків, і дітей від домашнього насилля.
13:06
«Московская государственная консерватория им. П.И. Чайковского» і «Національна музична академія України ім. П.І. Чайковського» – ну як це мило звучить! Ну, «мышебратья», правда?!...
12:06
Український музикант з Луцька Олександр Положинський, ексфронтмен гурту «Тартак», який зараз перебуває в лавах Збройних Сил України, просить допомогти йому та його підрозділу.
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39