Архів новин за 23 Вересня 2019

17:09
Найпотужнішою гарантією безпеки для України в сучасному світі є Вашингтонський договір, співпраця з НАТО, і вступ до цієї безпекової організації якомога швидше.
17:09
П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко  вважає, що зараз необхідно зробити все, щоб захистити децентралізацію, передачу коштів на місця та право громади самостійно визначати напрямки розвитку.
13:09
У мережі з'явилось ретро фото вулиці селища Ратне на початку XX століття
12:09
Статус особи з інвалідністю внаслідок війни надається тим, хто отримав інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх проведення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період зазначених заходів або в ра...
11:09
Працівники ДП «Ратнівське ЛМГ» звільнили від сміття рекреаційні пункти «Лісова галявина» та «Волесець»
10:09
Мама, рожищанка Катерина Смолярчук просить допомоги у лікуванні дворічного сина Богдана. Хлопчик вже переніс три операції, однак досі потребує тривалого лікування.
08:09
У соцмережах опублікували відеокліп, у якому ратнівчанин демонструє свою любов до рідного краю
05:09
Протягом усього дня у Ратному буде триматися хмарна погода
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024