Дуже дивувалися, як в наш час може бути щось безкоштовне, - Наталія Аврамук

02 Січня 2018, 12:40
Наталія Аврамук зі своїм чоловіком 5811
Наталія Аврамук зі своїм чоловіком

Жителька села Сільце створює безкоштовні новорічні фотозони для ратнівчан.

За календарем – зима, а ось надворі її майже непомітно. Зазвичай, у таку пору святковий настрій створюють новорічні клопоти, подарунки та гості.

Оригінальний новорічний подарунок для усіх ратнівчан зробила Наталія Аврамук. Майстриня створила декілька святкових фотозон для любителів інстаграму та усіх охочих зробити новорічні фото. Її роботи можна побачити у районному будинку культури, ратнівській лікарні та ДП«Ратнівське лісомисливське господарство».

Дівчина за освітою психолог, тому дизайнерські основи вивчає самотужки. Ініціатива зробити щось оригінальне і цікаве для людей була також її, тим паче, ратнівчанка зробила все за власний кошт.

Дуже дивувалися, як в наш час може бути щось безкоштовне. Мені хотілося створити свято для людей, показати, що добрі справи можна і потрібно робити без будь-якої користі. Неважливо, чи це щось велике, чи просто гарне слово або посмішка, – розповідає Наталія.

Ратнівчанка зазначає, що при оформленні місць для фото переважно використовувала власноруч виготовлений новорічний декор: папір та різноманітні еко-матеріали. Жінка вдячна за підтримку цієї ідей своєму чоловікові та батькам сілецької школи, які допомогли перетворити «спортзал з білими стінами» у чудовий святковий зал.

2
Новорічний зал сілецької школи
Новорічний зал сілецької школи

Звідки узялося натхнення на таку справу?

– Я взагалі творча натура, постійно щось клею, вирізаю, малюю, а нещодавно спробувала себе у весільному декорі. Оскільки зараз піст і весіль нема, то в голові виникла така ідея. До того ж, досвіду в новорічному оформленні не мала і це мотивувало ще більше на його втілення. Загалом, надихають люди, які мене оточують і підтримують.

 Ідеї для оформлення самі придумуєте?

– Ідеї свої, орієнтуюсь на матеріал який в мене є. Підглядаю дещо в інтернеті, але завжди виходить щось своє, оскільки багато думок приходить під час оформлення.

Якісь плани в подальшому дизайні фотозон?

– Попереду весільний сезон, тому буду трудитися в цьому напрямку, можливо буде щось до Дня закоханих. Пізніше планую створити щось на весняну тематику, проте уже є ідеї новорічної фотозони біля районної ялинки на наступний рік.

Спостережливі ратнівчани зазначать, що в Ратно є подібні фотозони: у районній бібліотеці та рантівських школах. На запитання, чи це праця Наталії, вона відповідає: «У бібліотеці я пропонувала свою композицію, але в них вже була, майже готова, своя. У школі також зробтлт власними силами і це добре, бо є різні ідеї, які не повторюються».

Створити святковий настрій можна і звичайним фото, тому, ратнівчани, поспішайте зробити декілька, адже новорічні свята пройдуть швидко, і оком змигнути не успієте!


1

Фотозона у ДП«Ратнівське лісомисливське господарство»
Фотозона у ДП«Ратнівське лісомисливське господарство»




Фотозона у районносу будинку культрури
Фотозона у районносу будинку культрури

Фотозона у Ратнівській лікарні
Фотозона у Ратнівській лікарні




Марія Сидорук

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024