Ратнівські кочегари пройшли тестування

07 Липня 2018, 10:41
Фото ілюстративне 1365 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

У Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості провели консультацію для тих, хто виявив бажання пройти психодіагностичне тестування на придатність до професій «машиніст (кочегар) котельної» або «оператор газової котельні».

Захід відбувся у четвер, 5 липня. Про це повідомляє провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ратнівської районної філії ВОЦЗ Леся Захарчук.

Учасники консультації проходили тестування за методиками «Технічне мислення – 2», «Шкали приладів».

Такі методики використовуються для дослідження рівня наочно-образного технічного мислення, допомагають визначити професійно-важливі якості осіб: рівень зорово-моторної реакції, концентрації уваги, точного показання приладів.

Наприкінці групової професійної консультації, фахівці опрацювали результати тестування та підвели підсумки. Усі учасники заходу показали високі результати рівня розвитку наочно-образного технічного мислення, своїх знань, умінь, навичок роботи з технічними приладами твердопаливних та газових котелень. Присутні отримали рекомендації на придатність до підвищення кваліфікації за обраними професіями.

Ратнівські кочегари проходять тестування
Ратнівські кочегари проходять тестування

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39