У Луцьку нагородили ратнівських держслужбовців

23 Червня 2018, 14:40
У Луцьку нагородили ратнівських держслужбовців 1269 Джерело: https://www.facebook.com/voladm.gov.ua/posts/618877311807224
У Луцьку нагородили ратнівських держслужбовців

Напередодні Дня державної служби в Україні у четвер, 21 червня, в приміщенні облдержадміністрації відбулися урочистості, де з професійним святом вітали людей, робота яких – служити державі.

До привітань держслужбовців долучився і голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який побажав присутнім оптимізму та з гордістю нести свою службу, не дивлячись на усі труднощі. Про це повідомляє Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Опісля ж перейшли до вручення Почесних грамот та подяк обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю в органах державної влади, високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у соціально-економічний розвиток області та з нагоди професійного свята.

Зокрема, Почесною грамотою нагородили Світлану Юзепчук – керівницю апарату Ратнівської райдержадміністрації.

Продовжили офіційну частину врученням відзнак переможцям ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який в області відбувся 14 червня 2018 року. За результатами конкурсу визначили переможців у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Зокрема ІІІ місце у номінації «Кращий спеціаліст» здобула Марія Кондратюк – головний спеціаліст сектору прийняття рішень управління соціального захисту населення Ратнівської районної державної адміністрації.

Окрім цього, представники Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях Ольга Смалій та Іван Саламан вручили відомчі відзнаки НАДСу.

Опісля нагородження для присутніх звучали художні номери за участі артистів дуету «Душа Волині», Ірини Котлицької та студентів Волинського коледжу імені Ігоря Стравінського.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром