Броди: як ратнівська поліція працювала під час туристично-спортивних змагань

31 Травня 2018, 18:40
Під час туристично-спортивних змагань 3845 Джерело: https://www.facebook.com/PolsceRatne/posts/221075741818820
Під час туристично-спортивних змагань

Працівники Ратнівського відділу поліції забезпечували охорону публічного порядку у літньому оздоровчому таборі під час проведення туристично-спортивних змагань серед учнів шкіл Ратнівщини.

Захід проходив у період з 29 по 31 травня в урочищі «Бродівська пральня», що знаходиться на березі озера Чисте у селі Броди. Про це повідомляє Сектор комунікації Ратнівського ВП ГУНП.

Під час змагань дільничі офіцери поліції та працівники сектору реагування патрульної поліції провели роз'яснювальну роботу серед учнів та вчителів району на тему щодо недопущення порушень адміністративного та кримінального законодавства, а також відповідальність за них, недопущення порушень правил дорожнього руху під час літніх канікул, а також дотримання правил поводження на водоймах району та протипожежної безпеки.

Під час закриття туристично-спортивних змагань начальник Ратнівського ВП ГУНП підполковника поліції Володимира Каноніка нагородили грамотою Ратнівської Державної районної адміністрації за вагомий внесок під час проведення туристично-спортивних змагань.

Школярі Ратнівщини
Школярі Ратнівщини

Під час урочистого виступу
Під час урочистого виступу

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром