Ратнівські гімназисти побували на економічній екскурсії

26 Травня 2018, 14:44
Екскурсія до ратнівської аптеки 2985 Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1923667657935192&id=1860638250904800
Екскурсія до ратнівської аптеки

З ініціативи ратнівських фахівців служби зайнятості учні 8-9 класів школи-гімназії №1 смт Ратне відвідали аптеку ДВТП «Волиньфармпостач» №13

Про це повідомляють на сайті Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Фахівець з профорієнтації державної служби Леся Захарчук ознайомила присутніх з еволюцією фармакології, як науки про ліки та їхній вплив на живий організм, навчальними закладами, термінами навчання, можливостями працевлаштування.

Завідувачка аптеки Оксана Миселюк охоче розповідала дітям про режим, характер, умови праці персоналу, підвищення кваліфікації, зберігання та пропозицію медичних препаратів, відпуск окремих з них за рецептами лікарів та вільне придбання.

Варто зазначити, що центральна районна аптека активно долучилася до участі у Державній програмі «Доступні ліки» для гіпертоніків, хворих на цукровий діабет та бронхіальну астму. Такі пацієнти можуть придбати необхідні препарати безкоштовно або з частковою доплатою.

Пані Оксана наголосила на індивідуальному підході до кожного клієнта та особливому обслуговуванні різних категорій населення: учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, осіб передпенсійного віку та інших.

«Одному треба порадити, підказати, іншому-поспівчувати чи пошкодувати, когось - підтримати для того, щоб людина була вдячною нам і сподівалася на швидке одужання», – розповідала провізор Віра Омелянівна Головач.

Відвідувачі аптеки мають можливість залишити свої скарги, пропозиції, подяки у «Куточку споживача», тому шкільні гості скористалися цим і залишили побажання здоров’я, успіхів і приємних моментів в роботі працівникам.

Учениці ратнівської гімназії
Учениці ратнівської гімназії

Оксана Миселюк
Оксана Миселюк

Під час екскурсії
Під час екскурсії

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024