Самі впораємося: ратнівські дороги не внесли до переліку тих, що потребують ремонту

25 Травня 2018, 14:54
Фото ілюстративне 1906 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

Голови Ратнівської, Луцької, Камінь-Каширської та Турійської РДА не подали переліку місцевих доріг районного значення, які могли б отримати фінансову підтримку з «дорожнього фонду» державного бюджету.

Про це стало відомо у четвер, 24 травня, під час засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту та зв’язку, – пише «ВолиньUA».

Під час комісії зазначалося, що наразі відбувається процес формується переліку доріг місцевого значення, які потребують ремонту на період із 2018 по 2020 роки.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко дав доручення головам РДА запропонувати відповідні переліки доріг районного значення. Утім, голови Ратнівської РДА Андрій Харлампович, Луцької РДА Ігор Ярмольський, Камінь-Каширської РДА Валерій Дунайчук та Турійської РДА Орест Василишин не подали відповідних переліків.

Це викликало обурення у голови постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального-господарства Юрій Цейка.

«Складається враження, що в цих районах немає проблем із дорогами, що в них скрізь поміж селами – суцільні автобани… Гріш ціна таким керівникам, які не можуть організувати роботу своїх підлеглих, аби підняти гроші на вирішення найболючішої проблеми своїх районів, які їм готові були давати», –  заявив Юрій Цейко.

Коментарі
25 Травня 2018, 23:20
Харламповичу немає на це часу. Він зайнята людина
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024