У Домановому прикордонники викрили сховок контрабандних сигарет: ОНОВЛЕНО

25 Травня 2018, 12:46
У контробандиста вилучили автомобіль нафарширований цигарками 1037
У контробандиста вилучили автомобіль нафарширований цигарками

У зоні митного контролю пункту пропуску «Доманове», під час поглибленого огляду автомобіля, який намагався в’їхати в Україну митники виявили влаштовані у транспортному засобі тайники.

Цигарками білоруського виробництва «Магнат» без акцизних марок були вщент набиті бокові двері, лонжерони, порожнини під задніми сидіннями, а також шина запасного колеса (попередньо розрізана). Водієм-контрабандистом виявився громадянин України. Загалом у нього вилучили 450 пачок тютюнових виробів вартістю майже 9 тис грн.

Відповідно до протоколу про порушення митних правил, складеного посадовими особами Волинської митниці ДФС, чоловіка притягнуть до відповідальності за ст.. 483 Митного кодексу України. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товару з його конфіскацією.

За влаштування тайників у транспортному засобі у чоловіка також вилучили автомобіль «AUDI» А6, оцінений на близько 140 тисяч гривень. Він теж підлягає конфіскації. Справу передали на розгляд Любомльського районного суду.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром