Ратнівчанам розповіли про трудові відносини та зарплату в конвертах

10 Травня 2018, 15:25
Під час семінару 1878 Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1916969835271641&id=1860638250904800
Під час семінару

У четвер, 10 травня, для ратнівчан провели семінар на тему «Дотримання мінімальних гарантій по оплаті праці, легалізація трудових відносин та виплата заробітної плати у конверті».

Захід проходив у Ратнівській районній філії ВОЦЗ, – про це пишуть на сайті державної служби.

У семінарі взяли участь головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно правових актів Управління Держпраці у Волинській області Ніна Миронівна Бляшук, начальник відділу з питань трудових відносин та державної експертизи умов праці Ратнівського управління соціального захисту Марія Миколаївна Токарська та роботодавці малого та середнього бізнесу.

Відкриваючи захід, директор Ратнівської районної філії Іван Миронюк проінформував присутніх про сучасні технології, які використовує служба зайнятості у своїй роботі: впровадження сервісу електронної реєстрації безробітних, який розміщений на порталі Державної служби зайнятості, основна мета якого - спрощення комунікації між шукачами роботи та центрами зайнятості; запровадження відео резюме тих, хто шукає роботу, відео вакансій, відео співбесід (Skype) з роботодавцями; створення електронного кабінету роботодавця, що дозволить співпрацювати з центром зайнятості на відстані.

Ніна Миронівна з акцентувала увагу на порушенні законодавства про працю, а про мінімальні гарантії в оплаті праці та про легалізацію трудових відносин поінформувала присутніх Марія Токарська.

Спілкування відбувалося у формі питань – відповідей.

По завершенню заходу Сергій Ковч, заступник начальника відділу надання соціальних послуг, усім присутнім створив електронні кабінети роботодавця і побажав найближчим часом ним скористатись. Кожен учасник семінару отримав набір роздаткового інформаційного матеріалу та почерпнув багато корисної інформації під час заходу та обміну досвідом з колегами.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024