Ініціатива – ключ до успіху: у Заболотті шукали ідеї для конкурсу місцевих ініціатив

10 Травня 2018, 07:30
Учасники конкурсу «Ініціатива - ключ до успіху» 1108 Джерело: https://www.facebook.com/osncenter/posts/2172628786304890
Учасники конкурсу «Ініціатива - ключ до успіху»

У Заболотті оголосили конкурс кращих ініціатив жителів Заболоттівської об’єднаної територіальної громади «Ініціатива – ключ до успіху».

Для того, аби віднайти ідеї, обговорити бажані результати та висвітлити вимоги до учасників 3 травня, на запрошення селищної ради, Ірина Гайдучик - експертка Волинського ресурсного центру провела відповідне навчання для активістів громади. Про це повідолмяє «Ресурсний центр розвитку місцевої демократії» у Facebook.

Учасниками конкурсу стали: настоятель храму, керівниці новоствореного кооперативу, депутати і працівники культури тощо. Більшість знайомі з поняттям проектів та мали щонайменше по одній ідеї, які бажають втілити у життя.

Впродовж заходу Ірина Гайдучик, ділилася власним досвідом, ідеями та секретами успішних «заявок». Крім програми місцевих ініціатив жінка радила постійно моніторити фонди, що надають кошти, шукати гранти та відвідувати сайти, де розміщені пропозиції грантодавців.

В ході практичної частини заходу прописали одну з суспільно-корисних для усіх присутніх ідею, склали приблизний план реалізації та статті бюджету, а також встановили домовленості про спільне напрацювання Статуту територіальної громади, як фундаментального документу, який визначає та формує правила взаємодії та спільної роботи влади та мешканців.


Учасники конкурсу «Ініціатива - ключ до успіху»
Учасники конкурсу «Ініціатива - ключ до успіху»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024