У Ратному навчали як доглядати за худобою на фермах

08 Травня 2018, 09:24
Навчання у ратнівській державній службі 1295
Навчання у ратнівській державній службі

Для підготовки в короткі терміни кваліфікованих робітників Державна служба зайнятості тісно співпрацює з Центрами професійно-технічної освіти.

Напередодні весняно-польових робіт на замовлення роботодавців Ратнівського району СВК «Україна», СГПП «Надія», ТЗОВ «Гірники Агро» на базі Рівненського Центру професійно-технічної освіти ДСЗ організували та провели курси за напрямом «Особливості догляду за великою рогатою худобою на тваринницьких фермах». 

Про це повідомляють на сайті Ратнівської районної філії Волинського Обласного Центру Зайнятості.

У п’ятницю, 4 травня, у Ратнівській районній філії ВОЦЗ відбулося підсумкове заняття слухачів.
Для 11 безробітних лектор Микола Пословський провів навчання щодо використання технологічного обладнання і машин для підготовки та роздачі кормів, принципів роботи автопоїлок, доїльних апаратів, обладнання для створення мікроклімату у приміщенні з утримання ВРХ, профілактичних та лікувальних заходів при утриманні ВРХ, первинної обробки, зберігання та транспортування молока.

Керівники сільськогосподарських підприємств Ратнівського району уже чекають на робочих місцях кваліфікованих працівників: робітників з догляду за тваринами, операторів машинного доїння.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024