Ратне: кого нагородили на районному святі «Сузір’я талантів»

07 Травня 2018, 17:19
Фото ілюстративне 2055 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

У неділю, 6 травня, провели районне свято «Сузір’я талантів», на якому відзначили та нагородили обдарованих учнів та їх наставників.

Про це повідомляють на сторінці відділу освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Святкове дійство відкрив начальник відділу освіти, молоді і спорту Валентин Андросюк. З теплими словами вітань до присутніх звернулися: голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович та голова районної ради Михайло Макарук.

Шістьох учнів, які за підсумками навчального року здобули найбільше перемог, нагородили стипендіями голів райдержадміністрації та районної ради (від 1000 грн до 1500 грн) :

  • Калінчик Катерина, учениця 11 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Замшани;
  • Калінчик Анастасія, учениця 10 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Замшани;
  • Недзельська Наталія, учениця 8 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Замшани;
  • Лахтюк Аліса, учениця 9 класу ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне ім. М.Заліпи;
  • Макарук Катерина, учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне ім. М.Заліпи;
  • Пачка Мирослава, учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне ім. М.Заліпи.

Ще 54 переможці обласних та Всеукраїнських олімпіад, турнірів, конкурсів, змагань отримали стипендії начальника відділу освіти, молоді та спорту (від 100 грн до 700 грн).

Відзначили й учнівські колективи: агітбригаду «Ecosmile» НВК села Замшани, танцювальний колектив «Пірует» ЦДЮТ, фольклорно-етнографічний ансамбль «Золота криниця» НВК села Велимче.

Привітали переможців та вручили грошові винагороди учням голови територіальних об’єднаних громад Свіржевський В.Г. (Заболоттівська ОТГ), Калачук М.М. (Забродівська ОТГ), Хомук Г.І., заступник голови з гуманітарних питань Самарівська ОТГ, Видрич Г.Ф., секретар Велимчанської сільської ради.

Не залишилися без нагород і юні спортсмени району: команда юних борців, баскетболісти, футболісти, волейболісти.

60 педагогів району, вихованці яких досягли вагомих результатів на обласних перегонах, були нагороджені грамотами районної держадміністрації та районної ради, грамотами та подяками відділу освіти, молоді та спорту.

Символічний вітрильник знань, що знаходився у НВК № 1 смт Ратне, було передано учням НВК села Замшани Калінчик Катерині та Недзельській Наталії.

Грамотою відділу освіти, молоді та спорту було відзначено десятеро педагогів, переможців районного та переможців і лауреатів обласного конкурсу «Учитель року – 2018».

Свято продовжилось заключним гала-концертом «Дивосвіт дитячих талантів».

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024