У ратнівській школі встановлять компостер для переробки харчових відходів

04 Травня 2018, 09:40
Фото ілюстративне 1344 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

Ратнівська школа-гімназія №1 ім. Василя Газіна стала переможцем еко-освітнього конкурсу «Компола», у результаті чого навчальний заклад отримає компостер для переробки харчових відходів з їдалень.

Про це повідомляють у МОН України.

Впровадження еко-проектів у життя шкіл – один із вагомих інструментів для зміни екологічної поведінки у суспільстві загалом. Про це розповіла Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час спільного заходу з Міністром екології та природних ресурсів України Остапом Семераком у четвер, 3 травня, в гімназії біотехнологій №177 м. Києва.

Міністри спільно оголосили про результати еко-освітнього конкурсу «Компола», а також поспілкувались зі старшокласниками.

За результатами конкурсу, у 200 з 400 шкіл, які подавалися на конкурс, буде встановлено компостер для переробки харчових відходів.

Серед переможців є навчальні заклади з усієї України і навіть прифронтових Луганської та Донецької областей. Так, компостер отримають 12 шкіл-інтернатів, 22 опорні школи, 1 спеціалізована школа для дітей з особливими потребами та 165 загальноосвітніх шкіл.

У числі закладів-переможців Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №1 – гімназія ім. Героя Радянського Союзу Василя Газіна» смт Ратне.

І точним переліком переможців конкурсу «Компола» можна ознайомитися за посиланням.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024