Ратнівським школярам розповіли про безпечну працю

02 Травня 2018, 13:34
Учасники акції 1661 Джерело: http://lis.volyn.ua/?p=32330
Учасники акції

У ДП СЛАП «Ратнеагроліс» провели акцію «Охорона праці – охорона життя», до якої долучилися . працівники лісгоспу та вже постійні партнери лісівників – вихованці шкільного лісництва Ратнівської школи-гімназії №1.

Захід провели в рамках відзначення Тижня охорони праці та з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці, який цього року проходить під девізом «Захищене і здорове покоління». Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ

На території рекреаційної зони відпочинку «Козацька гора», що в Ратнівському лісництві, страховий експерт Камінь-Каширського відділення Фонду соціального  страхування України Дейнека С. В. ознайомив присутніх зі зверненням організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році  заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні.

Також фахівець поінформував учасників акції про захист інтересів працівників до 18 років в Україні та про необхідність підвищеної уваги до умов та охорони праці. Наголосивши, що лише таким чином ми можемо забезпечити собі та колегам захист від небезпек і таким чином зберегти здоров’я молоді. Під час розмови діти також зацікавилися темою запобігання експлуатації працівників з боку недобросовісних роботодавців.

Інженер з охорони праці  ДП СЛАП «Ратнеагроліс» Куцевич А. А. розповів присутнім про основні напрямки роботи з охороні праці на підприємстві, вказав на ризики, які можуть виникнути при лісозаготівлі та переробці лісу, також продемонстрував учням засоби індивідуального захисту, які  видаються за рахунок коштів підприємства, і використовуються при виконанні робіт.

Інженер охорони і захисту лісу Глущук В. В. ознайомив дітей із правилами поведінки в лісі і розказав, як правильно садити дерева. Потім діти та лісівники спільно  висадили саджанці липи та горобини.

Наприкінці заходу провели товариський волейбольний матч між лісівниками та учнями шкільного лісництва. Перемогла дружба і  гарний настрій.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024