Приїзд Савченко, відкриття станції та перемога в олімпіаді: ТОП-5 найцікавіших новин на Район.Ратне

30 Квітня 2018, 13:55
1045

Чимало цікавого трапилося у районі упродовж минулого тижня, тому пропонуємо переглянути підбірку найпопулярніших новин у Район.Ратне.

До вашої уваги традиційна рубрика «Дайджест тижня» із найчитабельнішими новинами з 23 по 29 квітня.

П’яте місце

Учителі Ратнівщини взяли участь в обласній виставці начальних матеріалів

Делегація педагогів Ратнівського району взяла участь у закритті ХХІІІ обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».

Четверте місце

Голова Волинської ОДА перевірив стан будівництва дитсадка у Ратному

Керівник Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко «проінспектував» будівництво ратнівського дитячого садка. Дошкільний заклад матиме повну систему енергоефективності, та у разі виділення передбачених 16 мільйонів гривень добудувати його можуть вже до вересня 2018 року.

Третє місце

На реабілітацію у ратнівську лікарню їдуть із Луцька

Ратнівська центральна районна лікарня розвивається. Нещодавно відремонтоване відділення хірургії, сеанси іпотерапії для дітей та щомісячні оновлення обладнання – про такі успіхи розповідає очільник медзакладу Михайло Бегаль

Друге місце

Заболоття: урочисто відкрили поліцейську станцію

У селі Смідин Старовижівського району та селищі Заболоття Ратнівського району 26 квітня розпочали роботу поліцейські станції. Вони обслуговуватимуть понад 16 тис. жителів.

Перше місце

  

Учениця з Ратнівщини перемогла у всеукраїнській олімпіаді

У Київському національному університеті технологій та дизайну 20 квітня пройшов другий тур ІІ Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання, де перемогу здобула учениця забродівської школи – Аліна Коробка.

Вітаємо нашу переможницю та бажаємо подальших успіхів.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром