Заболоттівська громада: визначитися з об’єктами розвитку допомагав очільник області

26 Квітня 2018, 15:42
1533

У Заболоттівській ОТГ відбувся захід в інтерактивному форматі «світового кафе» на тему: «Просторове планування як невід’ємна частина стратегічного розвитку громади».

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Присутні активно та жваво під час засідання робочої групи визначали сильні та виявляли слабкі сторони громади, аналізували проведене анкетування мешканців громади.

Болючим питанням для громади є безробіття і бездоріжжя.

Як розповіла радник із просторого планування Kateryna Stepchuk, за допомогою просторового планування на карті-схемі Заболотівської ОТГ нанесли основні об’єкти розвитку громади та виставили пріоритетність і почерговість ремонту доріг.

Додамо, що приємною несподіванкою став візит голови Волинської ОДА Олександра Савченка на засідання робочої групи та можливість учасників заходу поспілкуватися із керівником області про наболіле.

Волинського губернатора вразила своїми потужностями й Заболоттівська об’єднана територіальна громада, на території якої активно функціонує місцева лікарня, територіальний центр соціального обслуговування населення, спеціалізована школа-інтернат для дітей із вадами розвитку. Усі ці заклади й оглянув Олександр Савченко.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром