Дайджест тижня: ТОП-5 передпасхальних новин на Район.Ратне

09 Квітня 2018, 10:14
1390

Чимало цікавих новин сталося у районі напередодні Великодня. Тож, представляємо до вашої уваги традиційний випуск нашої щотижневої рубрики «Дайджест тижня».

Пропонуємо переглянути нашим читачам підбірку найпопулярніших новин з 2 по 8 квітня.

П’яте місце

Ратне: у мережі опублікували фото храму, прикрашеного до Великодня

Фотографії прикрашеного храму преподобного Амфілохія Почаївського зацікавили багатьох гостей нашого інтернет-видання Район.Ратне. Якщо вам також стало цікаво, як нині виглядає церква у Ратному – переходьте за посиланням, що знаходиться під фото.

Четверте місце

У Гірниках згоріла господарська будівля

У середу, 4 квітня, рятувальники працювали на місці пожежі у Гірниках де зайнявся господарський будинок. За інформацією від рятувальників, на момент прибуття першого підрозділу до місця події, будівля була повністю охоплена вогнем.

Третє місце

Доманове: волинянин через контрабанду лишився автомобіля

В автомобільному пункті пропуску «Доманове» прикордонники спільно з митниками виявили приховані цигарки. Волинянин сховав їх у конструктивних частинах свого автомобіля та намагався завезти в Україну.

Друге місце

Ратнівщина серед найбільш підтоплених районів Волинської області

Ратнівський район має найбільшу кількість затоплених територій в області. З кожним днем, цифри та інформація про стан підтоплень від фахівців Волинського обласного управління водних ресурсів змінюється.

Перше місце

На Ратнівщині затопило понад дві тисячі гектарів територій

Перше місце у сьогоднішньому випуску «Дайджесту» належить повідомленню про весняні паводки в Ратнівському районі. Станом на 5 квітня 2018 року на Ратнівщині склалася найскладніша водогосподарська ситуація. Вода у річці Прип’ять на 6 см перевищує критичну відмітку при якій починається підтоплення сільськогосподарських угідь.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024