Доманове: на кордоні утворилися автомобільні черги

02 Квітня 2018, 09:12
Фото ілюстративне 3629 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

Напередодні Пасхальних свят у пунктах попуску на в’їзд в Україну спостерігаються черги з автомобілів, особливо на українсько-польській та українсько-білоруській ділянці кордону.

Це пов’язано з тим, що значна кількість громадян України, хто працював за кордоном або перебував за межами країни з метою навчання, повертаюся на пасхальні свята додому, – про це пишуть на сайті Північного регіонального управління Держприкордонслужби.

Зокрема, станом на 12.30 перед пунктом пропуску «Ягодин» накопичилось близько 600 транспортних засобів на в’їзд в Україну. А перед пунктом «Доманове» у черзі стоять приблизно 100 автомобілів. Інформацію про кількість транспортних засобів отримано від колег з Польщі і Білорусії, а також консультаційний пункт «Дорохуськ».

На сайті прикордонників зазначають, що з української сторони черг в усіх пунктах пропуску немає.

Державна прикордонна служба України вживає всі заходи для забезпечення комфортного, безпечного та максимально швидкого перетину кордону громадянами, звертається до громадян бути організованими під час перебування у чергах та не створювати передумов для порушення законодавства, намагаючись об’їхати інших учасників руху, і закликає всіх подорожуючих та автоперевізників враховувати ситуацію на кордоні під час вибору маршруту подорожей, – йдеться у повідомленні. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром