Ратнівчан запрошують на грантовий проект для започаткування або розширення власного бізнесу

01 Квітня 2018, 15:07
Фото ілюстративне 1143 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

Триває набір учасників для конкурсу, що має на меті покращити можливості для самозабезпечення населення громад, які зазнали наслідків конфлікту в Україні.

Суть програми полягає у наданні грантів на обладнання для започаткування або розширення власної справи, – про це повідомлють у спільноті «Розвиток Волині».

До участі в конкурсі запрошуються: внутрішньо переміщені особи та мешканці Волині, які належать до вразливих верств населення (учасники АТО, члени сімей учасників АТО, люди з інвалідністю або члени їх сімей, безробітні, люди з низьким доходом/ малозабезпечені, самотні матері або батьки, багатодітні батьки, члени сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, представники національних меншин та інші) віком від 18 до 60 років.

У рамках проекту заплановано:

  •  відбір учасників;
  • проходження учасниками дводенних тренінгів із самозайнятості або мікропідприємництва;
  • написання бізнес-планів, захист бізнес-планів;
  • отримання обладнання учасниками;
  • які успішно захистили бізнес-плани;
  • здійснення супроводу учаників, які отримали обладнання, протягом одного року.

Учасники групи «само зайнятість» (лише розпочинають власну справу або не є зареєстрованими як підприємці) зможуть отримати грант розміром до 650 євро.

Учасники групи «мікропідприємництво» (активний бізнес, наявне свідоцтво ФОП, ПП чи ТзОВ (одноосібний власник) з реєстрацією до 31 грудня 2016 року) зможуть отримати грант розміром до 2500 євро.

Для того, щоб подати заявку на участь у проекті, телефонуйте, будь ласка, за номерами: 067 98 106 99 (Наталія) або 098 97 65 018 (Ірина).

Довідково:
Проект реалізує Міжнародна організація з міграції IOM Ukraine за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина через Німецький Банк Розвитку KfW. Партнер у Волинській області – громадська організація Розвиток Волині.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39