Кілька сіл на Ратнівщині є аутсайдерами по військовому оповіщенню

30 Березня 2018, 09:15
Учасники наради 1637 Джерело: ratadmin.gov.ua/press-tsentr
Учасники наради

Питання про проведення оповіщення призовників органами місцевого самоврядування району обговорили під час наради у голови райдержадміністрації Андрія Харламповича.

Про це повідомляють на сайті Ратнівської РДА.

Відповідно Указу Президента України від 15.02.2018 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» з квітня розпочинається черговий весняний призов громадян на військову службу.

Планове завдання Ратнівського району становить 37 чоловік, проте для забезпечення виконання завдань по призову необхідно провести якісне оповіщення осіб, які підлягають призову.

Голова райдержадміністрації Андрій Харлампович наголосив сільським та селищним головам, що відповідно чинного законодавства процедура оповіщення повинна здійснюватись представниками органів місцевого самоврядування.

Зокрема, керівник нагадав, що за неналежне виконання цієї функції сільські голови будуть притягненні до відповідальності.

Військовий комісар Василь Шинкарук детально проаналізував організацію оповіщення по кожній сільській раді.

Аутсайдерами в районі по проведенню даної роботи є Велимченська об’єднана територіальна громада, Замшанівська і Межиситівська сільська рада.

Проходження строкової військової служби є конституційним обов‘язком кожного громадянина країни.  А наш з вами обов‘язок – це якісне виконання службових обов‘язків. Тому оповіщення призовників в районі повинно бути 100% в районі, – резюмував Андрій Адамович.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50