Дайджест тижня: ТОП-5 найактуальніших новин на Район.Ратне

26 Березня 2018, 16:08
1376

Кожного дня ми працюємо та стежимо за популярністю цікавинок у районі. Сьогодні пропонуємо вашій увазі традиційний випуск найрейтинговіших новинок за минулий тиждень у районі.

Нагадаємо, що рейтинг складається на основі народної думки.

Представляємо переглянути нашим читачам підбірку новин з 19 по 25 березня.

П’яте місце

Ратнівчан запрошують на роботу

Ратнівська районна філія Волинського ОЦЗ повідомляє про наявні актуальні вакансії на ринку праці району, усім охочим працювати робота знайдеться.

Четверте місце

Велимче: школярі долучилися до благодійної акції допомоги бійцям на Сході

Протягом лютого та на початку березня у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня- дитячий садок» села Велимче проводили волонтерську акцію «Допоможи воїну АТО».

Третє місце

Заболоття: обговорили ефективні методи боротьби з браконьєрством

Актуальна інформація та питання щодо риболовства звучали у заболоттівському будинку культури під час загальних зборів активу селища Заболоття, села Заліси та Тур. Чимало риболовів та простих жителів району зібралися на обговорення заборони використання човнів в період нересту риби на озерах Заболотівської ОТГ.

Друге місце

Опублікували фото нового портрету ратнівської свахи XIX століття

На своїй сторінці у Facebook фотографиня Роксолана Ласкава опублікувала серію портретів традиційного костюму свахи з Ратнівщини. Подивитися на фото свахи з Ратнівщини вирішило чимало читачів нашого сайту.

Перше місце

Ратнівщина: 6-річна дівчинка вистрілила з гвинтівки в голову молодшій сестричці

У Ратному 6-річна дитина, граючись з пневматичною гвинтівкою, вистрілила з неї у голову 3-річній сестричці. На щастя, потерпілу дівчинку вчасно госпіталізували та успішно прооперували. Наразі ніяких прогнозів медики не дають.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром