Видраниця: у місцевого жителя поліцейські вилучили боєприпаси

23 Березня 2018, 16:34
Фото ілюстративне 4638 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

За минулу добу на території Волинської області працівники поліції виявляли та вилучали боєприпаси в жителів Горохівського, Рожищенського та Ратнівського районів. За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.  

Про це повідомляють у прес-службі національної поліції у Волинській області

У четвер, 22 березня, оперативники карного розшуку волинської поліції під час санкціонованого обшуку в селі Видраниця Ратнівського району виявили в 27-річного місцевого мешканця два предмети, схожі на детонатори.

Вилучені предмети поліцейські направили на дослідження.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими  припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці нагадують, що  у квітні стартує Всеукраїнський місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, котрі добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності. Місячник добровільної здачі зброї триватиме з 1 по 30 квітня 2018 року.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром