На Ратнівщині водій позашляховика хотів збити авто прикордонників

18 Березня 2018, 18:25
Авто правопорушника 2196 Джерело: dpsu.gov.ua
Авто правопорушника

Транспортний засіб високої прохідності виявили учора ввечері зі спостережної вежі прикордонники Луцького загону відділу «Доманове» біля кордону з Білоруссю.

Про це інформують на сайті Державної прикордонної служби

З метою затримання автомобіля негайно вибула група реагування. Під час переслідування, команду прикордонників про зупинку, водій проігнорував та направив транспортний засіб в бік автомобіля військовослужбовців Держприкордонслужби.

Склад прикордонного наряду здійснив чергу попереджувальних пострілів вгору та по колесах авто. Однак після цього водій розвернувся в інший бік та, намагаючись сховатись від правоохоронців, які його переслідували близько двох кілометрів, звернув на одне з приватних подвір'їв у селі Млинове. Покинувши авто, правопорушник вдався до втечі.

Під час перевірки напрямку виявлення автомобіля прикордонним нарядом, у рову між пунктами пропуску, знайшли чотири пакунки сигарет загальною кількістю 2 740 пачок.

Виявлений автомобіль передали співробітникам поліції.

Згодом особу водія встановили. Ним виявився місцевий житель 1973 року народження. Будь-які пояснення чоловік надавати відмовився. 

До Ратнівського ВП ГУ НП у Волинській області направили повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Наразі триває перевірка.

Авто правопорушника
Авто правопорушника

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024