Ратне: кошти на будівництво садочку виділить ДФРР

05 Березня 2018, 18:46
Фото ілюстративне 1430 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

У 2018 році для Волині передбачено більше 192,1 мільйонів гривень від Державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомляють на сайті Волинської облдержадміністрації.

Днями в Києві відбулося засідання комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що реалізовуватимуть у 2018 році за рахунок коштів ДФРР.

Результати зібрання обговорили сьогодні, 5 березня 2018 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Так, за словами заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука, для Волинської області з Державного фонду регіонального розвитку у поточному році передбачено 192, 1 млн грн.

Відтак, на конкурс заявлено 121 проект, із яких відібрано 23, у тому числі три – перехідні з 2017 року. Це – будівництво шкіл у селах Осівці Камінь-Каширського району та Любохини Старовижівського району, а також дитячого ясла-садка у смт Ратне, на які передбачено більше 74 млн грн. Обов’язкова ж умова – співфінансування із місцевих бюджетів не менше, ніж 10 %.

Оцінювання інвестиційний проектів, які фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку проведено усіма 15-ма членами комісії. Хочу відзначити їхню роботу та подякувати. Вважаю, що робота комісії – це приклад конструктиву, який необхідно перейняти і для обласного фонду регіонального розвитку та не тільки. Усі проекти оцінювалися виключно на он-лайн платформі, виняток становили лише 3 перехідні об’єкти. Кожен член комісії оцінював проекти зі свого власного електронного кабінету, – відзначив Сергій Дмитрович.

Слід зазначити, що оцінювання інвестиційних проектів регіонального розвитку здійснювалось за трьома напрямками: розвиток спортивної інфраструктури, енергозбереження і енергооефективність та відповідність Стратегії розвитку Волинської області до 2020 року.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024