Один із проектів Ратнівщини профінансує держфонд регіонального розвитку

01 Березня 2018, 14:30
Фото ілюстративне 899 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

У Луцьку, під час засідання комісії з питань попереднього відбору інвестиційних проектів, затвердили список об’єктів, які можуть фінансуватися за кошти ДФРР.

Для Волинської області у 2018 році з Державного фонду регіонального розвитку передбачено близько 192 млн грн. Спеціальний фонд становитиме 64 млн грн, загальний фонд – 128 млн грн, – пише Конкурент

Зокрема, список об'єктів, які за результатами оцінювання набрали найвищі рейтингові оцінки та увійшли до переліку проектів, які можуть фінансуватися за кошти ДФРР, озвучив заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук.

Оцінювання інвестиційний проектів, які фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку проведено усіма 15-ма членами комісії. Виняток становили 3 перехідних об'єкти. Усі інші оцінювались винятково на онлайн-платформі, – відзначив Сергій Кошарук.

У напрямку щодо відповідності пріоритетам, визначеним Державною стратегією розвитку, Стратегією розвитку Волинської області на період до 2020 року та плану заходів із реалізації стратегії розглядалось та оцінювалось 88 інвестпроектів.

Найвищі рейтингові оцінки у межах від 73 до 63 балів отримали 13 інвестпроектів.

До таких проектів належить і ратнівський, а саме: підвищення якості та медичного обслуговування населення Ратнівського району шляхом придбання томографа для Ратнівської центральної районної лікарні (рейтингова оцінка – 69 балів).

З повним переліком об’єктів Волині, які фінансуватимуться ДФРР можна ознайомитися тут.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024