Волинські волонтери просять привітати із днем народженя доньку загиблого ратнівчанина

24 Лютого 2018, 14:20
Вікторія Тричук 2751 Джерело: https://www.facebook.com/search/top/?q=волонтерський рух меценати для солдата
Вікторія Тричук

Волонтери просять привітати із днем народження доньку загиблого бійця 51-ої бригади Вікторію Тричук. У неділю, 25 лютого, їй виповниться сім років.

Про це пишуть учасники волонтерського руху «Меценати для соладата».

Уже завтра, свій сьомий день народження зустріне Вікторія – донька бійця 51-ої окремої механізованої бригади Івана Івановича Тричука.

Старшого солдата Збройних Сил України Івана, мобілізували у березні 2014 року. Чоловік брав участь у боях під Ізвариним та у місті Щастя Луганської області, проходив лікування у Луцькому гарнізонному військовому шпиталі, де й помер від отриманих поранень 24 вересня 2014 року. Удома, наодинці зі своєю бідою залишилася молода дружина та двоє маленьких донечок.

Старша дочка – Вікторія цьогоріч пішла до першого класу. Навчання дається дівчинці легко. Особливо до вподоби такі предмети як малювання, математика та англійська мова.

 До слова, малює Вікторія з превеликим задоволенням, має безліч олівців і фломастерів. Зараз освоює техніку написання картин фарбами. І для цього чудового заняття Віці не вистачає мольберта і палітри з різних фарб та акрилу. Мріє з нового навчального року записатися на спеціальний гурток з малювання.

Але, поруч із цим заняттям, Віка є дуже активною дівчинкою з багатьма захопленнями і інтересами. Дуже любить ліпити різні вироби із пластиліну Play Doh (який, до речі, швидко висихає, якщо залишати готові фігурки, а тому завжди є потреба у новому), а ще хотіла б мати кінетичний пісок, який є нетоксичним та сприяє розвитку дрібної моторики рук і заспокоєнню нервової системи. Серед інших цікавих вподобань дівчинки – дизайн. Вона навчилася шити одяг для своїх лялечок, робити різні вироби із фетру, бісеру та паєток (леліток).

Проте найбільшим захопленням нашої іменинниці на цьому етапі її життя є танці, зокрема народні. Віка другий рік поспіль вже відвідує танцювальну школу, демонструє свої успіхи на районних конкурсах та звітах, на шкільних вечорах. Серед здобутків юної красуні уже є перші призові місця. І нині наша іменинниця впевнено говорить, що у майбутньому мріє бути гімнасткою і свою професію хотіла б пов’язати саме із хореографією.

Дівчинка щиро любить тварин. Має собаку, кота, рибок, і, навіть, її заповітна мрія - мати папугу – минулого року здійснилася. Тепер Вікторія сама за ними доглядає, чистить клітку та акваріум, дає їсти, і за потреби вигулює тварин.

Хоча дівчинка ще ніколи не була за кордоном, вона дуже хотіла б подорожувати. Наприклад, одна з мрій – побувати на морі, на жаль, досі не реалізована.

У сім’ї маленька Вікторія вже намагається допомагати мамі Марині Валентинівні. Долучається до приготування їжі (зокрема обожнює вироби із тіста, бо тут може проявити свій творчий підхід, і добряче покреативити: замість звичайних вареничків, наліпити «кучерявих»), допомагає у прибиранні, складає речі, підливає квіти у горщиках. Любить маму й меншу сестричку Катрусю (піклується про неї, захищає, а та, у свою чергу, завжди ходить за Вікою хвостиком) та має величезну мрію, аби в Україні нарешті запанував мир.

Зробити сюрприз Вікторії може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд – а при потребі ми вам у цьому допоможемо! Наш контактний номер: 0509734484 та 0989481450. Інформація про батька дівчини є у Книзі пам’яті, деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/22/trichuk.htm.

Невдовзі 7 років (25.02.2011).
смт Ратне
Розмір одягу: 128-134; Розмір взуття: 30.
Подарунок до Дня народження: будь-який сюрприз на ваш розсуд.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024