Видраниця: у НВК організували квест «Моя Україна»

08 Лютого 2018, 14:06
4580

Патріотичний квест «Моя Україна» організувала та провела для своїх учнів класовод Оксана Томашук НВК села Видраниця.

Розпочався захід з урочистого представлення команд, – повідомляє сайт навчального закладу.

У квесті взяли участь чотири команди третьокласників: «Волошки», «Маки», «Ромашки» та «Соняхи». За маршрутними листами вели учасників та інструктували учні 9 класу: Єременко Олександра, Долінчук Ольга, Лахтюк Анастасія та Шевчик Тарас.

Маршрут складався з восьми станцій і, мандруючи, команди побували практично у всіх куточках школи. Учні відвідали станції «Казкову», «Розумнички», «Народознавчу», «Символіка», «Славетні українці», «Головоломка», «Кулінарна» та «Таночок».

Радісний настрій викликав в усіх дітей, які, взявшись за руки, поспішали за своїм інструктором. Завдання, які виконували діти, передбачали знання українських традицій та звичаїв, рідної мови, державних та народних символів, історичних постатей України, а також вміння ліпити вареники – одну з найулюбленіших народних страв.

Участь у квесті принесла дітям багато позитивних емоцій, а також розуміння того, що наша країна багатогранна, неповторна і має багату культуру і історію, а ми є її малою частинкою.

Завершився захід танцем «Віночок» у виконанні дівчаток третього класу, а також нагородженням команд грамотами і солодкими призами.




1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром