Повідомили, що робити задля збільшення ефективності тваринницької промисловості

22 Січня 2018, 11:37
Керівники спілкуються із працівниками ферми 1901 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/press-tsentr/item/5539-khid-zymivli-v-haluzi-tvarynnytstva
Керівники спілкуються із працівниками ферми

У четвер, 18 січня, начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Павло Ковч та головні спеціалісти відділу Тетяна Дудка, Галина Лавренюк обстежили тваринницькі ферми агроформувань.

Фахівці завітали до СВК «Україна» та ТОВ «Гірники Агро», – повідомляють на сайті Ратнівської районної райдержадміністрації.

Керівник ТОВ «Гірники Агро» Микола Мерчук інформував про стан зимівлі худоби на фермі та повідомив, що наразі у господарстві утримується 237 голів великої рогатої худоби в тому числі 90 голів корів.

Наприкінці обстежень Павло Ковч, зазначив, що зимівля в агроформуваннях проходить задовільно, в нинішньому році для розвитку галузі тваринництва необхідно особливу увагу звернути на забезпеченість громадського тваринництва повноцінними кормами, що дасть можливість підвищити продуктивність стада і відгодівельного поголів’я та збільшити чисельність великої рогатої худоби. 

Мешканці ферми
Мешканці ферми


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024