Ратнівщина: провели соціальну роботу із сім’ями, що опинились в складних життєвих обставинах

05 Січня 2018, 12:00
2853 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/press-tsentr/item/5496-sotsialna-robota-iz-sim-iamy-shcho-opynylys-v-skladnykh-zhyttievykh-obstavynakh

У Ратнівському районі фахівці центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та спеціалісти служби у справах дітей інспектували сім’ї різних суспільних категорій.

Роботу проводили у середу, 3 січня, на території Велимченської об’єднаної територіальної громади (с.Датинь, с.Велимче, с.Запілля), а також на території Замшанівської сільської ради.

Про це повідомляє районний Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Спільно з представниками органів місцевого самоврядування фахівці відвідали сім`ї, що перебувають в складних життєвих обставинах, «потенційні» проблемні сім`ї та дві сім`ї, які перебувають під соціальним супроводом.

Дітям вищезгаданих сімей з нагоди новорічних свят вручили солодкі подарунки. З батьками провели профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, налагодження взаємостосунків в сім`ї та підтримки здорового способу життя.

Разом з тим, працівники Ратнівського РЦСССДМ проводили вибіркову перевірку цільового використання одноразової допомоги при народженні дитини. У ході перевірки, фахівці не виявили фактів використання коштів не за призначенням та порушення умов для повноцінного утримання і виховання дітей.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024