З’явилося онлайн-видання Район.Турійськ

03 Січня 2018, 16:05
939

Район.Турійськ  – це сайт з мережі гіперлокальних видань Район.in.ua. Його завдання оперативно забезпечувати жителів Турійського району  місцевими новинами.

«Наша місія – дати людям потрібну їм інформацію. Ми знайомі зі своїм читачем. Ми знаємо, де він живе, по яких тротуарах ходить, у яких автобусах їздить, на яких базарах чи у магазинах купує хліб, туфлі й зубну пасту. У цьому секрет успіху тих 16 сайтів, які вже працюють у Волинській і Рівненській областях», – розповідає шеф-редактор холдингу CID MEDIA GROUP Ігор Денисевич.

Редакція сайту Район.Турійськ пропонує читачам повідомляти свої новини. Такий спосіб комунікації активно використовують усі видання мережі Район.in.ua.

«Напишете анонімно – ми перевіримо достовірність інформації. Напишете унікальний матеріал на цікаву тему – ми заплатимо гонорар. Просто повідомите про проблему – допоможемо її вирішити, піднявши на публічний рівень», – розповідає керівниця мережі Район.in.ua Наталія Пахайчук.

Місцеве інтернет-видання – це не лише можливість бути в курсі останній подій свого району, а й хороший майданчик для реклами бізнесу, який працює на місцевому ринку. Тут є сервіс безкоштовних оголошень і можливість розміщувати різні види реклами.

Телефон редакцiї: +38 066 413 29 28

E-mail: [email protected]

З питань реклами звертайтеся: +38 (066) 129 34 00, (0332) 77-01-12, [email protected]

Читайте також інші видання мережі:

Район.Луцьк, Район.Рожище,Район.КовельРайон.Камінь-КаширськийРайон.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,Район.ГорохівРайон.Володимир-ВолинськийРайон.МаневичіРайон.Любешів Район. Локачі,Район.Стара ВижівкаРайон.Ратне, Район.Іваничі  та Район.Острог.
 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024