Що приготувати ратнівчанам на святковий стіл у рік Собаки

30 Грудня 2017, 20:36
3234 Джерело: https://lviv.comments.ua//img/20171228115342.jpg

Собака – це невибаглива тварина, яка любить просту, однак ситну їжу. Її улюбленим інгрідієнтом є, звичайно ж, м'ясо. Саме цим фактором варто керуватися при складанні меню на святкову вечерю в новорічну ніч.

Варто пам'ятати про те, що собака може обходиться без делікатесів, тому не варто купувати на свято дорогі і дивовижні продукти. Однак не варто забувати про прикрашання страв овочами, зеленню, – пише Обозреватель.

СУПИ

Якщо ви фанат супів і не уявляєте святкову вечерю без першої страви. тоді варто приготувати суп з фрикадельками, шурпу або розсольник. Також підійде і збірна солянка з різними видами ковбас і м'яса. Борщ з телятиною відмінно прикрасить стіл. Пам'ятайте, що собакам не можна свинину, тому цей вид важкого м'яса, як і баранину, варто виключити.

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

М'ясні та ковбасні нарізки, а також всілякі паштети із субпродуктів обов'язково повинні бути присутніми на новорічному столі. Салати, наприклад, олів'є, мімоза або оселедець під шубою теж підійдуть, хоча собаки не шанувальники риби. Відмінним варіантом холодної закуски стане холодець. Ще можна приготувати м'ясні чи рибні рулети, канапе з шматочками шинки і оливками.

ГАРЯЧІ СТРАВИ

Найбільш прийнятними другими стравами, приготованими з м'яса, стануть повсякденні страви, наприклад, котлети, відбивні, голубці. Всіляке запечене м'ясо, шашлик, печеню - тежгарний варіант. Гарнір можна вибрати на будь-який смак.

ДЕСЕРТИ

Знаючи, що собака невибаглива, з десертами теж можна особливо не мудрувати: пряники, цукерки, печиво, торти, тістечка і фруктові салати. Якщо у вас знайдеться вільний час, самостійно приготуйте пряники, печиво або інші солодощі у вигляді фігурок собаки, це допоможе сподобається господарю 2018 року – Жовтому Собаці.

НАПОЇ

Собака ненавидить такі людські забаганки як, наприклад, алкоголь. Тому головне в новорічну ніч знати міру. Які напої ставити на стіл - на ваш розсуд.

З солодких напоїв на стіл можна виставити компоти, морси, свіжовичавлені соки, киселі. Найкраще приготувати такі напої самостійно.

І не забудьте, звичайно, просту воду, без якої собака не може жити.

Як прикрасити новорічний стіл

Дуже важливо не забути про ласощі для покровителя 2018 року, поставивши на стіл частування. Це може бути красива кісточка, або печиво у формі кістки, смачно приготовані потрухи. Важливо, вшанувати своєю увагою Собаку. Покладіть такі ласощі в мисочку жовтого кольору і виділіть їй почесне місце в центрі столу.

Стіл можна прикрасити порцеляновими статуетками собак або зробити їх власноруч з паперу або з тканини.

Посуд краще вибирати глиняний або дерев'яний. Обов'язково в тонах жовтого кольору. Скатертину теж варто вибрати жовтого або пісочного кольору.

Прикрасити стіл можна пряниками у формі кісточок. Серветки можна вибрати теж із зображенням милих цуценят. Не уникайте свічок, які допоможуть вам доповнити декор столу.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром