Господарники району обговорили ряд проблем Ратнівщини та шляхи їх вирішення

12 Грудня 2017, 12:00
1150 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/

Минулої п’ятниці начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Павло Ковч провів нараду-семінар з участю керівників сільгосппідприємств, керівників установ та організацій, з оглядом ферм СВК «Полісся», СВК «Україна» та ТзОВ «Гірники Агро».

Про це повідомляє прес-служба Ратнівської РДА.

Під час підсумкової частини виступили: головний епідеміолог Сергій Войтюк та начальник управління Держпродслужби району Михайло Приступа, які згодом дали вичерпні відповіді на запитання присутніх.

Відповідно плану наради, виступив начальник Ратнівського відділення Ковельської об’єднаної податкової інспекції Іван Данилюк. Він проінформував присутніх про податкові зміни, озвучив ряд наказів і листів Міністерства фінансів України. Зокрема, Іван Данилюк нагадав про право суб’єктів господарювання на індивідуальні податкові консультації.

Також виступили керівники ТзОВ «Гірники Агро» Микола  Мерчук, СВК«Україна» Павло Ковальчук, СВК «Полісся» Микола Тимощук. За їхніми словами, проблемними залишаються питання дотримання податкового, земельного, екологічного законодавства.

Окремі питання та шляхи їх вирішення були озвучені в підсумках начальником відділу агропромислового розвитку РДА Павлом Ковчем, який зазначив, що успішна зимівля худоби залежить від забезпеченості достатньою кількістю якісних кормів. 



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024