Український гімн англійською: у Видраниці пройшов День англійської мови

11 Грудня 2017, 13:00
5306 Джерело: http://vudranvk.at.ua/

У Видраницькій школі провели ряд цікавих заходів присвячених Дню англійської мови.

Дійство відбулося першого грудня, – повідомляють на сайті навчального комплексу.

Заходи розпочалися зі шкільної лінійки, де прозвучав Гімн України на англійській мові. Потім розпочалася урочиста церемонія відкриття Дня.

Під час церемонії діти переглянули відео про літній англомовний табір GoCamp «SMILE.ua», який працював на базі школи, та дізнались про важливість володіння іноземними мовами в сучасному світі.

Вчитель англійської мови Мирослава Назарук ознайомила школярів з планом проведення заходу. Усі діти стали учасниками різноманітних заходів.

Учні 2-6 класів представили тематичні проекти. Для молодшим школярів розіграли виставу «Колобок», яку підготувала Мирослава Андріївна з четвертокласниками.

Для учнів 5-7 класів жінка провела квест. Одним із цікавих завдань було взяти інтерв’ю у вчителів на англійській мові.

Протягом великої перерви ми насолоджувались неперевершеними піснями групи «Бітлз». Кемпери разом зі своїми вчителями англійської мови Мирославою Назарук та Марією Левчук відзняли відео «Дон! З Різдвом тебе!» для шкільної волонтерки Дон Катлер зі США.

На завершення учні 5-11 класів спобували себе у ролі учасників талант-шоу «Говорити англійською – це круто!». Кожна команда представила свою назву, емблему, девіз та художній номер.

Старшокласники підготували спільний проект «Англомовні країни» та позашкільні проекти «Говори англійською». Діти агітували не тільки школярів, але й жителів села до вивчення іноземної мови.

За підсумками Дня англійської мови всі команди були нагороджені сертифікатами та солодкими призами. 




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром