У Язавнях провели семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

11 Грудня 2017, 09:00
5074 Джерело: http://ratneosvita.at.ua/news/seminar_zastupnikiv_direktoriv_z_navchalno_vikhovnoji_roboti/2017-12-08-971

Чимало заступників директорів збіралося у Язавнях аби удосконалити свої професійні навички та поглибити знання при роботі з батьками вихованців.

Плановий семінар-практикум з теми «Педагогіка партнерства – необхідна вимога сучасності», у рамках реалізації Концепції «Нова українська школа», провели 7 грудня на базі НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с. Язавні. Учасниками семінару стали заступники директорів з навчально-виховної роботи із 34 освітніх закладів району.

Про це інформують на сайті освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Ганжа зазначила, що Нова школа працюватиме на засадах «педагогіки партнерства». За її словами завдання сучасної школи полягає в пошуках практичного удосконалення і забезпечення плідної співпраці вчителів, батьків та дітей на засадах взаємної довіри та поваги.

Директор НВЗ с. Язавні Галина Гусак презентувала роботу педагогічного колективу. Жінка акцентувала увагу присутніх на питанні підвищення якості освіти, а саме: змісті і формі організації навчально-виховного процесу через використання інформаційно-комунікаційних технологій, участі у різноманітних проектах, конкурсах, змаганнях та співпраці з родинами учнів.

Людмила Мельник, заступник директора з навчально-виховної роботи, розповіла присутнім про втілення в практику роботи теоретичних засад та надбання щодо партнерства школи і родини.

Під час семінару-практикуму провели такі заходи:

– ділова гра «Трикутник», підготовлений заступником директора з НВР Л.В. Мельник та соціальним педагогом навчального закладу І. Ф. Ковальчук;

– урок з курсу за вибором «Християнська етики» у 5 класі на тему «Вміння прощати», підготовлений вчителем О.В. Трубніковою;

– урок зарубіжної літератури у 6 класі по темі «Що робить людину щасливою?» (за повістю Ч. Діккенса «Різдвяна пісня у прозі», який підготувала вчитель О.І. Сидорук;

– виховний захід «Міцна родина – щаслива країна», який підготували педагог-організатор О.В. Штик та вчитель музичного мистецтва В.І. Штик.







 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024