Через сюрприз «Укрпошти» подорожчає районна газета

07 Грудня 2017, 09:00
2866 Джерело: http://vip.volyn.ua/sites/default/files/field/image/img_0521.jpg

Районне видання «Ратнівщина» змушена підвищити ціну на передплату газети у зв’язку із закриттям сортувального цеху у Ковелі.

«Укрпошта» знову підготувала для нас сюрприз: з 1 грудня у Ковелі закривається сортувальний цех і відтепер він буде лише в Луцьку, один на всю область, – зазначають на сайті газети «Ратнівщина».

Наразі районна газета друкується в Ковельській міській друкарні. Звідти її доставляють у сортувальний цех місцевого центру зв’язку, де згодом пакують. Потім номери доставляють в Камінь-Каширський, а згодом до передплатників у села району.

Зараз «Укрпошта» має на меті везти «Ратнівщину» з Ковеля до Луцька, де її сортуватимуть, а звідти везтимуть, через Ковель, до Каменя-Каширського. Це означає, що шлях газети збільшиться мінімум на 150 кілометрів.

«Для нас це означає додаткові витрати, тому що пошта «за так» газету не возитиме, і вони вже й надіслали новий договір з новими розцінками за доставку, які ми не можемо поміняти. Проте на вартості передплати це не позначиться, витрати ляжуть виключно на редакцію», – коментують ситуацію на сайті.

У зв’язку з цими змінами редакція змушена поміняти графіки відправки газети до друкарні, тому працівники видання просять читачів подавати оголошення і особливо привітання завчасно. Щоб вони були опубліковані в суботу, їх слід подати не пізніше, ніж до обіду в четвер, а на вівторок – до обіду у п’ятницю. 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024