Заболоття: підписали перший в історії громади контракт

01 Грудня 2017, 19:05
1426 Джерело: https://www.facebook.com/groups/1807624676195663/?fref=ts

Захід проходив у рамках проекту «Територіальне співробітництво країн Східного партнерства Білорусь-Україна».

Вчора, 30 листопада, у Києві відбулось підписання першого в історії Заболотівської ОТГ контракту між громадою і Дивинською радою Республіки Білорусь в рамках Програми Європейського союзу «Територіальне співробітництво країн Східного партнерства Білорусь-Україна», яка фінансуватиметься Євросоюзом та частково (10%) коштами Заболотівської ОТГ, – інформують на сторінці Заболотівської ОТГ у Facebook.

Кошторис проекту становить 144 000 євро, які згодом будуть використані на транскордонне співробітництво в галузі культури та на капітальний ремонт клубу в селі Заліси.

На церемонії підписання контракту були присутні представники Заболотівської ОТГ, Дивинської громади, Республіки Білорусь та причетні до підготовки проекту фахівці, менеджери, аудитори з обласного центру.

Висловлюємо подяку усім, хто взяв активну участь у цьому. Зокрема, в.о.старості с. Заліси Віктору Корецькому, ініціатору проекту, менеджерам проекту Наталії Кролик та Івану Зотову; Ірині Садовській за допомогу в підготовці, нашим партнерам з Білорусі Олександру Резенку та Наталії Мезенцевій, – йдеться у дописі. 




 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром