Представник Адміністрації Президента України вивчав суспільно-політичну ситуацію в районі

02 Грудня 2017, 09:00
1774 Джерело: http://ratadmin.gov.ua/press-tsentr/item/5391-supilno-politychna-sytuatsiiu-v-raioni-bula-vyvchena-konsultantom-departamentu-iz-vnutrishnoi-polityky-administratsii-prezydenta-ukrainy

Володимир Максимович цікавився політичною, релігійною діяльністю та станом міждержавної співпраці на Ратнівщині.

У четвер, 30 листопада, головний консультант департаменту із внутрішньої політики Адміністрації Президента України Володимир Максимович та начальник управління внутрішньої політики облдержадміністрації Ольга Чубара з робочим візитом відвідали Ратнівщину, – повідомляють на сайті Ратнівської РДА.

Під час зустрічі голова райдержадміністрації Андрій Харлампович розповів про супільно-політичну ситуацію в районі. А саме: про діяльність політичних партій в районі та громадських організації, основні напрямки діяльності виконавчої влади та місцевого самоврядування, національний склад району, релігійну ситуацію і міжконфесійні відносини, відносини та міждержавні напрямки співпраці з сусідніми державами.

Також столичний гість цікавився станом впровадження реформ у медичній, освітній галузі. Відзначив із позитивної сторони Ратнівський район у децентралізаційних процесах, адже створено 4 об’єднані територіальні громади.

На завершення зустрічі Володимир Максимович резюмував: «Моє завдання не інспектувати стан справ в районі чи в області, а вивчити суспільно-політичну ситуацію. Ратнівський район цікавий своїм географічним розташування, адже межує з Республікою Білорусь. Я побачив специфіку району, вона різниться від районів півдня та заходу Волині. Головне наше завдання зрозуміти, що внутрішня політика на місцях дає поштовх для розвитку регіону, формування інститутів громадянського суспільства, розвитку в економічній, соціальній і гуманітарній сферах та розбудови державності загалом».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром